Wilt u graag de kracht van onze zon gebruiken? Overweeg dan eens zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd, voor het opwekken van uw eigen groene stroom! De aanschaf van een PV-systeem is een investering op de lange termijn en maakt u gedeeltelijk onafhankelijk van de stijgende energieprijzen.

De Belastingdienst biedt daarnaast de mogelijkheid om de btw bij de aankoop en installatie van zonnepanelen terug te vragen. Om zonnepanelen te financieren kunt u gebruik maken van de Energiebespaarlening. De Energiebespaarlening biedt u de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan uw huis te financieren. Met de Energiebespaarlening kunt u ook zonnepanelen financieren.

Meer info over de regelingen voor de aankoop en installatie van zonnepanelen vindt u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/energie-thuis/vraag-en-antwoord/krijg-ik-subsidie-voor-zonnepanelen.

Wij leveren PV-systemen voor thuis en op het werk. Voordat wij zonnepanelen installeren, inventariseren wij samen met de klant hoeveel panelen er gewenst zijn. Diverse factoren spelen een rol bij het bepalen van het aantal zonnepanelen. Denk onder andere aan de grootte en de liggen van het dak.

Bent u geïnteresseerd? Wij geven u graag vrijblijvend advies en een prijsopgave. Als u dit formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.