U bent als professioneel gebruiker bij Vlaanderen & Van der Willik aan het juiste adres voor de reparatie van alle voorkomende merken elektrische gereedschappen en apparaten, zoals boormachines, zaagtafels, decoupeerzagen, slijpers, tackers en schuurmachines. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het repareren, reviseren, maar ook het leveren van elektromotoren, compressoren, ventilatoren, hogedrukreinigers en pompen.

Gebruik van elektrisch gereedschap veroorzaakt slijtage en in veel gevallen is reparatie voordeliger dan de aanschaf van nieuw gereedschap. Als reparatiekosten te hoog zijn, kunnen wij u ook van nieuwe gereedschap voorzien. Wij leveren uitsluitend A-merken!

Niet alleen repareren wij in onze werkplaats, maar bij storingen van grotere machines voeren wij de reparatie bij u op locatie uit.

Als u meerdere machines wilt laten repareren, dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze haal- en brengservice. Deze service bieden wij aan binnen een straal van 10 kilometer.

Bent u geïnteresseerd? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Als u dit formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

werkplaats