Voor sommige arbeidsmiddelen geldt naast een onderhoudsplicht ook een aanvullende keuringsverplichting. Dit is het geval voor de volgende twee situaties:

  1. Als de veiligheid afhangt van de manier van installeren (keuring na installatie).
  2. Als gebruik of invloeden van buitenaf leiden tot slijtage, veroudering of verslechtering (periodieke keuring).

Vlaanderen & Van der Willik in Huizen is gespecialiseerd in het keuren van elektrische arbeidsmiddelen (NEN 3140 norm) en klimmaterialen (NEN 2484/NEN-EN 1004 norm).

multipat_xeWij beschikken over gecertificeerde keurmeesters die uw gereedschappen, maar ook bouw-/zwerfkasten kunnen keuren. Ook de visuele keuringen van ladders, trappen en steigers voeren wij voor u uit.

De keuringen worden uitgevoerd volgens de NEN normen. Visuele controle en testen met een testapparaat maken onderdeel uit van deze keuring. Van elke keuring wordt een certificaat uitgereikt en de gekeurde machine wordt voorzien van een sticker.

Wij keuren in onze werkplaats of bij u op de locatie.

Als machines afgekeurd worden, kunnen wij die repareren. De herkeuring na reparatie nemen wij voor onze rekening.

Wij kunnen voor u bijhouden wanneer uw machines gekeurd moeten worden. Wij nemen dan ruim van te voren contact met u op om een afspraak te maken.

goedgekeurd

Bent u geïnteresseerd? Wij geven u graag vrijblijvend advies en een prijsopgave. Als u dit formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.